Behandlingar

Vi har olika typer av behandlingar, antingen om du bara vill ha något för ansiktet eller för hela kroppen. Vi tror att du definitivt kommer att hitta något som du gillar eller vill prova på i vårt stora utbud av olika typer av behandlingar, annars är vi mer än öppna för att lyssna in om du vill ha något speciellt och därmed anpassa behandlingen efter dina önskemål och våra möjligheter. Våra behandlingar hämtar inspiration från de österländska filosofierna där Ayuveda, Feng Shui och De fem elementen är det som är det centrala. Där står balansen i sig själv i fokus och att tillfredsställa yttre och inre välmående.

Här nedan kan du se några av de behandlingar som vi erbjuder, och gärna rekommenderar.


Ansiktsbehandlingar


Colorlift är en av de många behandlingar som vi kan erbjuda dig här. Det är en minst sagt revolutionerande behandling som ger dig ett naturligt lyft, utan att du behöver göra kirurgiska ingrepp. Avancerad teknik med asiatisk läkekonst är sättet att nå detta resultat och det har visat sig väldigt effektivt. Det ger din hud bättre spänst, bättre struktur och rätar ut rynkor och ojämnheter. Asia Mini är den perfekta behandlingen för dig som vill ha något lätt som gör stor skillnad. Det är en minibehandling som passar alla typer av hud och ger den massa näring och fukt, samtidigt som den tonar ner effekterna av stress och oro. Med akupressur, en ögonmask och ansiktsmask kommer du se ut och känna dig som en helt ny människa när behandlingen är klar!


Kroppsbehandlingar


Våra kroppsbehandlingar kombineras oftast med någon form av massage och baserar sig på kunskapen från Ayuveda. Vår Aromamassage är särskilt populär. Det innebär att du i en hel timme får hela din kropp behandlad, inklusive ditt ansikte, där de varma, aromatiska oljorna verkligen ger dig en avkoppling och njutning du inte kan få på annat sätt. Detta går även att göra tillsammans med en vän, partner eller kollega. Halvkroppsmassagen är också populär för den stressade människan i livet, då den enbart tar 25 minuter. Här får du samma behandling som med helkroppsmassagen, förutom att vi lägger ut olika varma stenar på din rygg som kommer att göra underverk för dig och din kropp.