Kontakta oss

Vill du göra en bokning eller bara komma i kontakt med oss för att fråga något? Då gör det absolut enklast genom att antingen skicka e-post eller ringa oss. Vi sköter allt du kan tänka dig från vår reception, vilket betyder att du som privatperson eller som företag kan kontakta oss för att få anpassade helhetslösningar, med boende och mat och man så vill.

Våra duktiga medarbetare kommer alltid att finnas till hands på något sätt, antingen genom telefonluren eller internet, där goda råd ofta delas ut. Det behöver inte vara så att du är en potentiell kund här hos oss utan kanske bara har frågor och funderingar på våra behandlingar eller vad vi erbjuder för olika typer av relax-alternativ. Vi kommer oavsett vad att hjälpa dig med dina funderingar, men självklart ser vi gärna att du dyker upp här hos oss så att vi kan lära känna dig mer och visa dig vad vi kan göra för din återhämning och läkande, både psykiskt och fysiskt.

Som sagt så är det lätt att komma i kontakt med oss, och känner du inte för att använda vare sig telefon eller e-post så går det såklart också bra att besöka oss i våra lokaler. Vi har även ett väldigt mysigt väntrum där du har möjlighet att avnjuta en kopp te i väntan på att vi ska hjälpa just dig!

På följande adress, e-post och telefonnummer kan du nå oss:
Svenska Hälso- och Relax-Akademin
Klostergatan 18
753 21 Uppsala

E-post: Kontakt@shrauppsala.se
Telefon: 018-843 480 10