Vår salong

Eftersom vår salong är så pass stor som den är och behandlingarna så många, kräver det i sin tur att vi har avskilda områden för varje aktivitet. Dels för att du som kund ska kunna känna dig lugn i ett stillsamt rum, men också för att vi arbetar på ett bättre och mer effektivt sätt när vi får fokusera på en sak i taget. Vi kommer i detta avsnitt att mer gå in på de olika delar som vi har här, och berätta vad vi kan göra för dig!


Relax & Behandlingar


Vi är experter när det kommer till hur man bäst behandlar din kropp och själ på olika sätt och har därför lagt extra krut på att skapa miljöer som ytterligare bidrar till att försänka dig i djup ro med ett behagligt lugn. Det är viktigt för oss att din upplevelse av det hela kan vara så avkopplande som det är tänkt, det finns därför helt ljudisolerade rum som du kan känna dig helt säker i, och inga störande moment finns runt omkring. Rummen är inredda på olika asiatiska sätt och bidrar till en helhetsupplevelse, du får dessutom möjlighet att välja rum efter humör, då olika sinnestillstånd behöver olika miljöer och utseenden för att bäst kunna behandlas. Här på SHRA hittar du alla möjliga typer av alternativ. Efter att du är klar kan du slå dig ner i några av våra bekväma soffor från Trademax och avnjuta en kopp te eller uppiggande smoothie.


Massageavdelningen


Massageavdelningen här hos oss är modern och vi kan erbjuda en mängd olika typer som definitivt kommer göra så att du går härifrån som en helt annan människa. Det finns möjlighet för de som vill att göra det tillsammans, eller också ensam. Rummen är lätta och ljusa och ger dig energi genom lokalernas ljusterapi, som pågår medan vi masserar dig. En favorit för många!


Bad & Bastu


Vi har såklart också möjligheten att erbjuda er en stor variation på olika sätt att avnjuta ett bad, med bubbelpooler i olika temperaturer och med olika former av masserande jetströmmar. Dessutom har vi en underbar ångbastu där dina porer verkligen får öppna sig och alla dina gifter försvinner från kroppen.