Om oss

Det vi grundar hela vårt arbetssätt på är att arbeta efter en princip som gör människor friskare och gladare. Vi vill därmed vara en stor kraft i Uppsala för människor som behöver hjälp, i allt från kroppsliga åkommor till psykiska problem. Vi inser att det kan vara ett stort mål att sätta, men det är fortfarande det vi vill arbeta efter och det har hittills passat oss väldigt bra i vårt utförande. Vi känner verkligen att vi kan vara en betydande förändrande del för många människor och att de hos oss får själslig och kroppslig vård. Vi kommer inte vika från det spåret, vi kommer fortsätta vara en så god influens som vi hittills varit. Hos oss kan du alltid räkna med ett förstående bemötande och samtidigt ett varmt leende.

Vi vill erbjuda en oas, en rofylld plats, där man kan reflektera över sitt liv, sina tankar och sina handlingar och förhoppningsvis bli bättre förberedd på att fatta bra och goda beslut. Det är en tillåtande miljö som vi arbetar i, där allt fokus ligger på behandlingen och på kunden. Kunden kommer att ha möjlighet att fokusera och låta den upptäcka sig själv på nytt, lära känna sin kropp och vilket värde man har.

Bad- och reningsritualer har varit viktigt genom hela mänsklighetens historia och har baserats på många olika saker. Det har alltid varit så att badet inte enbart har varit till för att göra sig själv ren, det har också varit en plats för begrundande och själslig eftertanke, där man som människa får gå in helt i sig själv. Efter ett bad eller behandling är man då mer närvarande i sig själv, vilket gör att du kommer att fyllas med energi, klartänkthet och kreativitet. Det är också vår affärsidé, att det ska vara möjligt att göra just det, här hos oss.

Vi erbjuder helt enkelt upplevelser som ger ro och energi. Det spelar ingen roll om du har förutfattade meningar om vad det innebär med olika typer av behandlingar, vi kan garantera dig att du kommer att märka skillnad, så ge dig själv chansen och prova på du också. Vi har inte haft en enda kund som ångrat sig för att de kom till oss!

Våra bubbelpoolerVi har ett antal olika bubbelpooler här på Svenska Hälso- och Relax-Akademin i varierande storlekar. Strikt sett så borde dessa bubbelpooler kallas för spabad, men de allra flesta skulle då inte vara riktigt säkra på vad som menas med det. Bubbelpool, däremot, är något som alla nog har en aning om vad det är, och vi ser inget självändamål i att använda terminologi som är mer oklar bara för att den är ”korrekt”. Tillgängligheten är viktig för oss, på alla sätt och vis. Vi riktar oss till alla, och inte bara de som är välbeställda. Även ”vanliga” människor ska kunna känna att de har råd med ett besök hos oss lite då och då. Vi behöver ju alla lite avbrott i vardagen för att kunna slappna av och återhämta oss.

Men nu var det våra bubbelpooler det handlade om. Vi har ett flertal sådana i olika storlekar, som vi köpt från folkpool.se. Det rör sig om de minsta modellerna, som är anpassade för att användas av två personer samtidigt, till större varianter där hela sju personer kan sitta och ha trevligt tillsammans. Vi riktar oss ju både till privatpersoner och företag, och vi inser att dessa båda grupper har lite olika behov, något som inte minst gäller valet av bubbelpooler. En tvåpersonspool är många gånger för litet för ett företag, medan poolerna för sju personer är lite väl stora för besökande par.

Det mesta som vi kan erbjuda här hos SHRA brukar uppskattas av våra gäster, men av någon anledning så hör bubbelpoolerna till det mest populära. Kom på besök och ta reda på varför!