Solarium & relax

Att bada och samtidigt koppla av i bastu har aldrig varit enklare eller mer givande än här hos oss. Det är här alla de där sköna känslorna tillåts komma fram i en miljö där du verkligen kan andas ut, ta djupa andetag och slappna av. Det är helt enkelt så att man verkligen måste unna sig dessa tillfällen ett par gånger om året för att man ska ge sig själv chansen att vara den man är fullt ut, utan att behöva känna sig pressad och utsatt hela tiden. Ta nu hand om dig själv och din kropp så kommer du att märka att det inte enbart är du själv som drar nytta av det, utan också människor i din omgivning. Här presenterar vi ytterligare några saker som kommer göra det möjligt för dig.


Solarium


Det är ett faktum att vi i Sverige får alldeles för lite sol, med tanke på vad mycket vi egentligen behöver för att få all den D-vitamin som vår kropp begär. Vi har det väldigt långa vinterhalvåret där det i princip är mörkt hela tiden, de gånger man rör sig utomhus får man verkligen anstränga sig för att lapa lite sol. Det finns en väldigt bra lösning på det hela, som inte enbart kommer göra att du får en väldigt härlig och jämn solbränna, du får också ett tillskott av extra D-vitamin genom att sola i något av våra speciella solarium!

Våra solarium är av absolut toppklass och du kan räkna med att du inte kommer behöva bränna dig då vi har experter som jobbar hos oss som gör en bedömning av dig och din hud för att bestämma en tid som du maximalt får sola. Dessutom lägger de gärna upp ett solschema som säkerställer att du inte kommer att skada dig.


Relax-avdelningen


Här har vi allt möjligt du kan tänka dig, helt baserat på de västerländska kunskaperna. Det är i princip en helt egen värld i sig självt. Du kommer att inleda din vistelse här på relax-avdelningen med att få en grundlig tvättning, sittandes, då det bidrar till att du kan slappna av och samtidigt låter tankarna fly vardagen och bara befinna dig nuet. I ångbastun kan du sen njuta av olika aromatiska inslag där eukalyptus kommer mjuka upp dina leder. Vi har även våra källor, bubbelpooler, som du kan sjunka ner i med olika temperaturer, helt beroende på vad du själv är i behov av.

Snacks & godis


Vi försöker ständigt utvecklas, genom att kunna erbjuda våra kunder fler och fler saker. Vårt senaste tillskott kommer från Renée Voltaire Hälsokost. Renée Voltaire är en tillverkare av mat och godis, med en naturlig och nyttig inriktning, och det är då främst godis- och snackbiten som vi här på SHRA har riktat in sig på. Vi kan nu erbjuda en mängd olika godsaker, som alla har det gemensamt att de inte bara smakar underbart, utan de är också gjorda på fina råvaror utan en massa konstiga tillsatser, samtidigt som de också har en positiv effekt på hälsan. Det är annars inte något som i allmänhet kännetecknar godis och snacks. Men med Renée Voltaires produkter kan du njuta, utan den där skamkänslan man lätt får när man äter onyttigheter.

Bland de olika produkter från Renée Voltaire som vi nu har i vårt sortiment återfinns bland annat chokladdoppade gojibär. Gojibär är en sorts asiatiska bär som påminner lite om jordgubbar i smaken, fast ändå inte. De är också kända för att de hjälper till att stärka immunsystemet och är allmänt nyttiga. Choklad, i rimlig mängd, har ju även det en positiv inverkan på hälsan. Chokladdoppade gojibär är så goda att du knappast kommer att sakna ”riktigt” godis. Men det är inte det enda från Renée Voltaire som vi nu har att bjuda på. Långt därifrån. Förhoppningsvis så har vi något för alla smaker, vare sig du gillar sött, salt eller surt godis. Välkommen hit till oss och prova på!